Olipa ihana viikonloppu :) Lähdettiin sunnuntai iltana Juhan kanssa Hollolaan,jossa siis asuu äite,isäpuoli,Iivari,Petriina ja Aada-amanda.Petriina on minun kummityttöni,Aada-Amanda on taas Juhan kummityttö.
Tuli vietyä muksuille muutama pehmolelu,joita en enään itse tarvitse...Juhakin antoi Aada-Amandalle,2 erilaista virtahepo pehmolelua,joista Aada-Amanda tykkäsikin tosi paljon :) Illallla ne olivat kaikki vieressä :) Samoin niinkuin oli muutkin pehmolelut,jotka Juha on antannut....
Äitekin sai mieltä jotakin...Tai oikeastaan Juhalta...Mutta kuitenkin... :) Äite sai meiltä tälläisen:

Äite puhui joskus,että hän haluaa vaaleanpunaisen cadillacin,jossa on siivet...Ja nyt hän sitten sai sen :) Tosin pienosmallin,mutta siitä ei ollut koskaan edes kyse,että pitääkö sen olla pienoismallli vai oikea ;)

Reissu oli minun keräilyn kannalta myös hieno!!Sain meinaan äiteltä uuden lehmän :) Se on ollut pitkään äitellä,mutta nyt äite päätti antaa sen minulle....Laitan kuvan lehmästäni myöhemmin :) Nyt en jaksa ottaa kuvaa siitä!! :D Laiskuus iski....Mutta se johtuu siitä että pitäisi mennä töihinkin kohta....Eli joskus toisten tulee kuva lehmästäni :)

Ja nyt lopettelen tällä erää kirjoitukset taas...Jos vaikka saisi tehtyä jotan järkevääkin ennen töihin menoa! ;)